Bert Huijbens wint 8e klaverjasronde

17 april 2013 1411x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Bert Huijbens wint 8e klaverjasronde

Vrijdag, 12 april jl. waren er 29 personen ingeschreven voor een gezellige klaverjasavond. Het werd inderdaad weer gezellig. Ton Vos bediende de tap terwijl meesterbakker Jan Schuurman zich ontfermde over de Bourgondische bitterballen welke beschikbaar waren gesteld door Groothandel Kreko. (dank je wel Edwin) Verder kregen wij steun van Gerrit Draaijer die hoopt deze week zijn loopgips te krijgen. Gerrit verzorgde de eindtelling. Dank je Gerrit. Na 3 ronden konden de eindstanden worden opgemaakt. Hierin bleek dat Bert Huijbens de hoogste scoore had behaald wat hem de 1e prijs  opleverde. Hier volgen de uitslagen:

1e Bert Huijbens       5244 punten

2e Luigi Bevilacqua  5013 punten

3e Henri Verstegen  4989 punten

4e Jan Pluijmert       4955 punten

5e Wim Nijsen          4931 punten

Rest mij verder Ringer Verhuur en Industriele Reiniging  te bedanken voor de geleverde sponsoring en niet te vergeten onze eigen Keurslager Martin van Wijngaarden.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com