Welkom bij Interland Nederland – Estland in onze kantine

17 maart 2013 2230x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Welkom bij Interland Nederland – Estland in onze kantine

Zoals wij eerder berichtten is er vrijdag, 22 maart a.s. een Business bijeenkomst georganiseerd door de DFC-Businessclub.

Nu hebben we de vraag gekregen of DFC-ers met eventueel kennissen welkom waren in onze kantine gedurende de Interland Nederland – Estland. Deze is door middel van een beamer te volgen op een grootdoekscherm.  In het vorige schrijven was dat niet duidelijk, maar bij deze kan ik jullie uitnodigen om van deze gelegenheid gebruik te maken.

Neem gerust  een kennis, relatie of iemand mee die u goed gezind is naar onze club!

De kantine is vanaf 19:00 uur geopend. Uiteraard serveren wij een hapje gedurende de wedstrijd. Om enig inzicht te hebben in hoeveel personen wij kunnen verwachten, vragen wij echter wel om het even kenbaar te maken via e-mail: j.breet94@chello.nl

Wij kijken naar u uit.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com