Voorbeschouwing paas weekend

28 maart 2013 1387x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing paas weekend
Voorbeschouwing paas weekend

Het paasweekend brengt voor DFC 1 en DFC 2 een dubbel programma.

DFC 1 heeft de moeilijke opgave om de nederlaag serie om te draaien, gezien het feit dat de nummers 1 en 2 op bezoek komen aan de Reeweg Oost. Zaterdag 30 Maart zal runner up Leerdam Sport een bezoek brengen. Deze ploeg zit Rijsoord op de hielen met een fictieve achterstand van slechts 6 punten. De eerdere ontmoeting toonde Leerdan Sport al aan de sterkste te zijn door met 4-1 te winnen tegen DFC. De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur

Maandag 1 april is de sterke koploper Rijsoord aan de beurt voor een bezoek.  Rijsoord toont aan de terechte koploper te zijn , gezien het beste doelsaldo in deze competitie. De voorhoede heeft veruit de meest productieve spelers getuige de vele doelpunten voor. DFC is eerder deze competitie al gewaarschuwd door met 5-1 te verliezen. De wedstrijd zal maandag om 14.30 uur beginnen.  Door de slechte weken van DFC lopen de ploegen boven DFC verder weg en naderd de rode lantaarn. De 2 ploegen die nog onder DFC staan ruiken bloed , hoogste tijd voor een stunt weekend waarin alle steun welkom is.

DFC 2 heeft verleden week slecht zaken gedaan met het oog op een mogelijk kampioenschap. Door een zeer slechte tweede helft verloor DFC het ( fictieve ) alleen recht als koploper. Aankomend weekend zullen de spelers aan trainer Laurens Gerlich moeten bewijzen dat dit een eenmalig optreden was. Willen zij de kop weer in zicht krijgen dienen zij eerst zaterdag af te rekenen met Unitas , een thuis wedstrijd. Unitas is deze competitie nog geen tegenstander geweest , alle 4 de eerder geplande ontmoetingen werden afgekeurd. De tegenstand is dus niet bekend , wel de wetenschap dat Unitas de laatste plaats bezet , maar daar ligt ook mogelijk het gevaar. Zaterdag zal de wedstrijd om 12.00 uur beginnen.

Maandag is er de uitwedstrijd in de achtertuin van trainer Laurens Gerlich , des te meer een extra motivatie voor de jongens om er een positief resultaat neer te zetten. Aan de trainer zal het niet liggen , want die is gebrand op de overwinning.De eerdere ontmoeting was een 2-1 winst voor DFC. De uitwedstrijd zal gespeeld worden om 14.30 uur.

 

DFC A1 is nog steeds zoekende naar de eerste overwinning na de winterstop. Tegenstander Dubbeldam A2 is een goede middenmoter met een patent op gelijke spelen. Van de 5 gespeelde wedstrijden won het er 1 en speelde er 4 gelijk. Nog geen nederlaag dus , en een mooie taak voor DFC om daar voor te zorgen , De uitwedstrijd zal beginnen om 12.30 uur

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com