Voorbeschouwing aankomend weekend

21 maart 2013 1637x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

Aankomend weekend zijn er op ons complex 2 wedstrijden van belang , DFC1 tegen degradatie en DFC2  voor kampioenschap

DFC1 speelt de stadsderby tegen Wieldrecht, een wedstrijd met vele belangen voor  beide teams. Het is immers de strijd tussen de nummer 12 en 11 op de ranglijst. DFC heeft 16 punten verzameld in evenzoveel wedstrijden en tegenstander Wieldrecht 1 punt meer , wel zijn daar 2 wedstrijden meer voor gebruikt. Bij winst kan DFC dus weer een positie stijgen en proberen van de onderste plaatsen weg te komen.Gezien de eerdere ontmoeting waar met 4-2 werd verloren zal dit een lastige klus worden. Strijd zal er volop aanwezig zijn in deze derby en het is aan scheidsrechter van Wijk om de wedstrijd sportief te laten verlopen. De wedstrijd thuis zal om 14.30 uur beginnen.

 

DFC2 heeft duidelijk andere belangen, nog steeds virtueel koploper maar wel 3 wedstrijden minder gespeeld dan andere kampioens kandidaten. De wedstrijd tegen Sliedrecht 3 is weer zo kraker , DFC heeft 24 punten uit 12 wedstrijden en tegenstander  Sliedrecht 27 punten uit 16 games. Duidelijk dus dat er geen makkelijke wedstrijd op het programma staan, de eerdere ontmoeting was zelfs een nederlaag voor onze jongens , 4-1 verlies. Aan scheidsrechter van Mersbergen de dankbare taak deze match te leiden. Wedstrijd thuis zal beginnen om 12.00 uur

DFC A1 , die afgelopen week een goede partij speelde tegen VVGZ die enkele klassen hoger speelt , heeft een uitwedstrijd tegen Lekvogels A1. DFC zoekt nog steeds naar de goede vorm en heeft 1 punt uit 2 wedstrijden. Tegenstander Lekvogels verkeerd in de middenmoot met 5 punten uit 4. De wedstrijd zal beginnen om 12.15 uur

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com