Voorbeschouwing aankomend weekend

7 maart 2013 1407x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

DFC 1 heeft een zeer wisselvallige reeks achter zich na de winterstop. Goede winst partijen worden afgewisseld door zure nederlagen. De spirit om er met zijn allen voor te gaan is er nog wel , maar zal meer punten moeten opleveren wil de gevaarlijke onderste plaatsen verlaten worden. Tegenstander Rijsoord is hier misschien niet de juiste ploeg voor , maar een stunt zal zeker een boost geven aan de ploeg.  Rijsoord staat afgetekend boven aan en mag al bijna denken aan promotie. De eerste wedstrijd dit seizoen was dan ook een 5-1 winst voor Rijsoord.  De thuiswedstrijd zal om 14.30 uur beginnen.

DFC 2 verkeerd duidelijk in een andere positie. Virtueel is het zelfs koploper , indien de 2 afgelaste wedstrijden tegen de nummer laatst Unitas met winst worden ingehaald. Maar dan zal het zaterdag wel eerst met Alblasserdam moeten afrekenen , en dat is geen makkelijke opgave. Alblasserdam heeft de eerste wedstrijd dit seizoen de punten mee genomen door een 0-1 winst , des te meer redenen voor DFC om deze nederlaag weg te poetsen.  In punten staan beide ploegen gelijk ( 24 punten ) echter heeft DFC daar dus 2 wedstrijden minder over gedaan. De belangrijke uitwedstrijd begint om 12.00 uur

DFC A1 heeft een sportpark derby , een altijd beladen wedstrijd tegen buurman RCD. Deze wedstrijden zijn altijd op het scherpst maar wel met respect voor de tegenstander en op een sportieve manier. RCD steekt het tussenpad over naar ons complex als koploper , 3 gewonnen wedstrijden , tegen over DFC die tot op heden slecht 1 punt achter zijn naam heeft staan. Maar dit is een wedstrijd op zich waarin hopelijk de buurman met lege handen naar huis gaat. De thuiswedstrijd zal om 12.00 uur beginnen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com