Vacature Jeugdvoorzitter (m/v)

8 maart 2013 2042x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vacature Jeugdvoorzitter (m/v)

Gezocht Jeugdvoorzitter (m/v), tevens lid Hoofdbestuur D.F.C.

Binnen de Jeugdcommissie van D.F.C. is een vacature voor de functie van Jeugdvoorzitter ontstaan. Onze huidige jeugdvoorzitter Mark Gommers heeft aangegeven deze functie niet langer te kunnen combineren met zijn nieuwe baan en zal om die reden zijn functie neerleggen. Wij zijn met spoed op zoek naar iemand die de belangrijke taak van Jeugdvoorzitter op zich wil nemen.

De Jeugdcommissie bestaat momenteel uit een aantal zeer gedreven personen die van onze groeiende jeugdafdeling een bruisend geheel willen maken en dat optimaal willen laten functioneren. De nieuwe Jeugdvoorzitter zal een belangrijke rol vervullen bij het verder realiseren van deze ambities, zodat we bij D.F.C. onze jeugdleden een kwalitatief hoogstaande en onvergetelijke voetbaljeugd kunnen bezorgen.

Taken van de Jeugdvoorzitter:

  • Zit de vergadering van de Jeugdcommissie voor (1x per maand)
  • Draagt zorg voor coördinatie en delegatie van taken binnen de jeugdafdeling
  • Is aanspreekpunt voor jeugdkaderleden
  • Is aanwezig bij jeugdactiviteiten
  • Vertegenwoordigt de jeugdafdeling in het Hoofdbestuur (1x per maand) en bij officiële aangelegenheden (of zorgt voor een plaatsvervanger)
  • Ziet toe op handhaving van de gedragscode binnen de vereniging

Wij zoeken een enthousiast persoon met overzicht en leidinggevende capaciteiten die mensen kan motiveren en aansturen. En die onze vereniging uiteraard een warm hart toedraagt.

Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u contact opnemen met Maarten Janssen (voorzitter@dfc-dordrecht.nl)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com