Uitnederlaag voor de E meisjes

11 maart 2013 1808x bekeken, 1 reactie »

Zaterdag j.l werden er veel wedstrijden afgekeurd maar de E meisjes moesten wel aan de bak.In de regio noord-brabant/gelderland ging grotendeels van de wedstrijden gewoon door.Dus op naar Beesd voor een lekker potje voetbal.Het team was kompleet want Shannon en Shauna waren terug van vakantie en waren zeer gemotiveerd om aan hun eerste wedstrijd te beginnen.
Shannon begon als keepster en deed dat ook zeer verdienstelijk.Toch konden we niet voorkomen dat vv Beesd op voorsprong kwam.Zij hadden 2 meisjes erbij die voor hun in aanvallend opzicht het verschil maakten.We kwamen met 3-0 achter maar Shannon wist met goeie reflexen de moeilijkste ballen buiten haar doel te werken.De dordtse rood/witte streden voor iedere meter maar door een paar kleine foutjes kwam de thuisploeg erg makkelijk in scoringspositie en ronde dit goed af.Toch konden wij bij 3-0 de evt aansluit treffer scoren maar de vrije trap van Naomi van ongv 15 meter kon de keepster met moeite uit de rechter bovenhoek tikken.We gingen met 6-0 de rust in.De meiden waren doorweekt want het regende continu en het werd ook kouder.

Na de limonade de meiden weer opgepept en met volle moed weer het veld op.Aylin was gaan keepen en ook zij deed dit goed.Vorige week ging het uitschieten nog niet zo goed maar nu schoot ze vanaf de grond en dat leverde direct gevaar op richting het doel van de thuisploeg.Na rust ging het een stuk beter,Fabienne en Jennifer met goed opruim werk in de verdediging ,Shauna,Ivy,Amy en Shannon met het nuttige storen en ballen afpakken en Naomi met aanvallende aktie’s om de verdiende tegen treffer te scoren.Na weer een paar tegen goals stond het 9-0.Na een afgeslagen aanval gooide Aylin de bal naar rechtsachter Fabienne die omspeelde de aanvaller en met een mooie pass speelde zij Naomi in de voeten,die nam de bal aan en schoot vanaf een meter of 20 de bal in de korte hoek en verraste de keepster want die verwachte een voorzet.Op dat moment was er een explosie van blijdschap en vierde de dfc meiden met z’n allen het verdiende doelpunt.Vrijwel direct na de aftrap ging Naomi over links op avontuur en zag de goed meegerende Amy vrij voor de goal maar haar pass was net iets te hard om binnen te tikken en raakte zij de bal net niet goed en schoot naast.Jammer hoor dit was een aanval vanuit het boekje.Voor de statistieken werd het in de laatste minuut nog 11-1.Maar al met al hebben we een leuke wedstrijd gezien met heel veel strijd en vreugde en daar gaat het ook om.Het gaat steeds beter en als wij met zn alle een jaar verder zijn nemen we revanche.

Volgende week even een teamfoto maken voor op de dfc site .

gr cees

1 reactie

  1. Ivy 16 maart 2013 om 08:42 -

    Cees,

    Je hebt het goed geschreven.
    Meiden E1 jullie hebben het goed gedaan bij de wedstrijd van vorige week zaterdag.

    Liefs Ivy,8 Jaar.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com