Eerste competitie wedstrijd voor het nieuwe ME1

4 maart 2013 1357x bekeken, 2 reacties »

Zaterdag j.l de eerste competitie wedstrijd van onze nieuwe Meisjes E1.

Eindelijk was het zo ver de jongste meiden ploeg mocht aantreden tegen Achilles Veen ME1,de meiden waren gespannen want voor een aantal was dit haar eerste echte voetbalwedstijd.Het was in het begin even wennen want we kwamen al snel op 0-2 achterstand maar op een of andere manier waren de meiden daar niet van geschrokken want zij kwamen met een direct antwoordt,Naomi ging met een fraaie passeerbeweging langs de rechtsachter en schoof de bal hard in de verre hoek en scoorde zij de eerste treffer voor de ME1 1-2,kort daarna werd Naomi weer goed aan gespeeld in de linker hoek en kon Dunya de goede voorzet van dichtbij binnen tikken.2-2.Het spel ging gelijk op Fabienne en Jennifer probeerde de aanvallen van Ach.V te stoppen en met de 3 iets kleinere middenvelders Amy,Ivy en Manon de aanval weer in te zetten.Op eens met een snelle aanval speelde Naomi de bal naar Ivy die alleen op de goede keepster afging maar helaas de bal niet hard genoeg raakte om de te scoren.Toch kwamen de rood/witte op voorsprong 3-2.Het was een open wedstrijd en er werd door beide teams erg leuk gevoetbald.Met kunst en vliegwerk wist de goede goalie van AchV de DFC schoten te keren en scoorde AchV de verdiende 3-3.Met nog 5 minuten te gaan profiteerde AchV van twee misverstandjes in de verdediging en zo stond het ineens 3-5.Gelukkig werd vlak voor de rust de 4-5 nog gescoord.Na de verfrissende limonade en een peptalk weer fris de wei in.Ook na rust werd er weer voor iedere meter gestreden en kregen beide partijen de nodige kansen om de score op te voeren.Nadat Manon oog in oog met de keepster kwam te staan maar haar schot net niet in de goal wist te krijgen kwam Dfc toch terug op 5-5 en na 5-6 weer gelijk naar 6-6.Ook onze kleine aanwinst Amy (voor een mooie prijs overgenomen van vv Dubbeldam)zette met haar dribbelkunsten het publiek aan t juichen.Op het moment dat onze goalie Aylin met een paar belangrijke reddingen haar goal verder schoon wist te houden ,liep Dfc uiteindelijk uit naar 9-6 en onze eerste overwinning was een feit.Het was een zeer leuke vermakelijke,sportieve en spannende wedstrijd met veel publiek.Na de wedstrijd nog de gebruikelijke strafschoppen en met een voldaan gevoel uitkijken naar de volgende wedstrijd.

toppie meiden met deze inzet en spelvreugde gaat het een leuk seizoen worden GA ZO DOOR !!!!!!!!

Het ME1 team bestaat uit: Aylin,Fabienne,Amy,Jennifer,Ivy,Naomi,Manon,Shaunna en Shannon.

Met als begeleiding :Trainers Jack,Cees en Leidsters Gaby en Samantha

gr Cees

2 reacties

  1. Ivy 5 maart 2013 om 20:10 -

    Een Leuk verslag Cees!!!!!!!!

    Groetjes ivy

  2. Pierre 7 maart 2013 om 01:42 -

    Leuk hoor meiden,doorgaan zo!!,en veel plezier.En s6 met jullie team

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com