DFC 2 verspeelt ruime voorsprong

23 maart 2013 1357x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 verspeelt ruime voorsprong

DFC 2 speelde vandaag een belangrijke wedstrijd voor het kampioenschap. De wedstrijd tegen Sliedrecht moest gewonnen worden om aan de kop te blijven , maar we waren gewaarschuwd gezien de eerdere ontmoeting. Aanvankelijk was er weinig aan de hand en werd de rust opgezocht met een comfortabele 3-1 voorsprong. Wat er na de rust fout kon gaan , ging ook daadwerkelijk fout. De spelers dachten er te makkelijk over en gingen uit positie lopen. Als daar ook nog een serie persoonlijke fouten bij komen is het wachten op de klap. En die werd hard uitgedeeld door Sliedrecht. Aan het einde van de rit stond daar een harde 3-5 nederlaag voor DFC 2 op het scorebord.

De strijd om het kampioenschap is weer spannend geworden op deze manier, hetgeen DFC aan zich zelf heeft te danken.Laten we hopen op een eenmalige uitglijder en volgende week weer winst.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com