DFC1 verliest dure punten

2 maart 2013 2100x bekeken, 1 reactie »

DFC heeft vandaag een zure nederlaag geleden tegen mede degradatie kandidaat GDC. In een wedstrijd die eigenlijk gewonnen moest worden verloor de ploeg van trainer Robert Mohan met 2-1.

DFC begon nog goed aan de partij door een 0-1 voorsprong te nemen. Doelpuntmaker was Jonathan Dubbelman. Een stand die ook gelijk de ruststand was. Na rust kreeg DFC geen grip meer op het middenveld. Wat restte was tegenhouden. De 1-1 was dus eigenlijk logisch.

De hoop om toch een punt mee terug te nemen naar dordrecht werd hard de grond ingeboord. In de laatste minuut kwam de 2-1. Met een gelijkspel had DFC nog boven de tegenstander gebleven. Nu kom GDC op de ranglijst over ons heen. Trainer Robert Mohan: het was van beide kanten geen goede wedstrijd, waarbij DFC ver onder hun niveau bleef.

1 reactie

  1. michael 4 maart 2013 om 10:54 -

    Kom op DFC 1!!
    Laat nu eens een beetje karakter zien en vecht je zelf van die lage positie weg! Dat betekend allemaal 200% GAAN!!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com