DFC3 ontvangt sponsorkit van UNIT4

8 maart 2013 3058x bekeken, 3 reacties »

DFC 3 - UNIT4 sponsoring

Op zaterdagmiddag speelt DFC3 uiteraard in het bekende rood-wit, maar de donderdagavond kleurt vanaf heden groen-blauw. Groen en blauw: de kleuren van UNIT4 uit Sliedrecht, één van de grote spelers wereldwijd op het gebied van business software.

Het (voorheen zo) talentvolle vriendenteam ontving namelijk een prachtig trainingspakket bestaande uit onder meer een officiële Nike-wedstrijdbal, trainingshesjes, een tas, een gevuld bidonrek en niet te vergeten een paraplu (voor de trainer, want die staat immers ook niet altijd overdekt langs de lijn). Middels de ‘vrijwilligerskit’ kunnen medewerkers van UNIT4 de voetbalverenigingen waar zij actief zijn ondersteunen.

Zoals wellicht bekend kent DFC3 een relatief hoog UNIT4-gehalte, want naast Maarten Janssen is ook aspirant-lid (en dus nu nog even fotograaf van dienst) Michael Kant werkzaam in Sliedrecht. Daarnaast was ook de spijkerharde verdediger Danny Kamp in het recente verleden ook nog enkele jaren werkzaam voor de softwareleverancier. Uiteraard is DFC3 het bedrijf zeer dankbaar voor deze geste.

Naast ondersteuning op lokaal niveau ondersteunt UNIT4 ook de KNVB tot en met het WK voetbal in 2014 als een van de sponsoren achter het Nederlands elftal.

Sponsoring - UNIT & Oranje

3 reacties

  1. Fred van Dongen 8 maart 2013 om 10:43 -

    Hulde!

  2. jan.breet 8 maart 2013 om 11:16 -

    Complimenten. Wie weet waar dit allemaal toe kan leiden. Businessclub aansluiting ?????

  3. Arie D 11 maart 2013 om 09:29 -

    Passen de veteranen ook in deze shirts ?

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com