DFC-ers in de media

6 maart 2013 1404x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC-ers in de media

Nadat DFC verleden week landelijk  in het nieuws kwam door een uitgebreid interview met onze archivaris Arie Heijstek in het voetbalmagazine VI , waren er deze week wederom 2 DFC-ers in het nieuws te bewonderen.

In het deze week verschenen VoetbalJournaal, waarin alle Dordtse voetbal clubs aandacht krijgen, is er deze week een interview met voorzitter Maarten Janssen. In dit interview vertelt Maarten over de gang van zaken hoe hij tot het voorzittersschap is gekomen en wat de verwachtingen zijn over 5 jaar als club. Een ander belangrijk aspect welke wordt uitgelicht is het feit dat de vrijwilligers binnen de club de waardering moeten voelen voor hetgeen zij doen, en het gezamenlijk belang.  Maarten Janssen:  “Het welzijn van de club is de gemene deler ” .

Het lokale weekblad De Stem van Dordt heeft een bericht geplaatst over voormalig websitebeheerder Fred van Dongen. Fred, gepensioneerd oud redactiechef van het Algemeen dagblad, heeft als grote hobby het maken van reizen en bezoekt gedurende het jaar vele mooie plaatsen in Europa. Tijdens een recente reis in Engeland ontdekte hij dat het stadsvervoer in Liverpool en Dordrecht beide door Arriva werden geregeld. Met dit verschil dat de bussen in Liverpool  dubbeldekkers zijn. Wellicht dat het een mooi idee is een Liverpool bus te lenen en te gebruiken in Dordrecht .

Zowel landelijk als lokaal is DFC dus de club in het nieuws. Een goede promotie van onze vereniging.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com