DFC 1 verliest de derby tegen wieldrecht

23 maart 2013 1792x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 verliest de derby tegen wieldrecht

DFC 1 is vandaag dieper in de problemen gekomen in het gevecht tegen degradatie. De thuiswedstrijd tegen Wieldrecht was beladen gezien de posities van beide clubs op de ranglijst. Vooraf was er al in de media aangekondigd dat beide teams scherp waren voor de confrontatie.

Wieldrecht was blijkbaar net iets feller in de afronding. In een tijdsbestek van 2 minuten was het Wieldrecht die de 0-1 en de 0-2 noteerden. Cliften Sewpersad liet merken dat DFC het er niet bij liet zitten en maakte voor de rust nog de aansluitings treffer. Ruststand 1-2.

Na de rust was het DFC die op zoek ging naar de gelijkmaker , echter op het moment dat er druk werd gezet door DFC was het Wieldrecht die een strafschop benutte en de 1-3 maakten. Nu werd de opdracht wel een stuk moeilijker. De 1-4 die gemaakt werd uit een vrije trap was het moment van opgeven van DFC.

Volgens trainer Robert Mohan was de uitslag wel enigszins geflatteerd.  Door deze nederlaag moet DFC het na boven kijken even vergeten. Vechten tegen degradatie is de realiteit. De resterende wedstrijden weet de ploeg wat er gedaan moet worden om uit deze positie weg te komen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com