DFC 1 pakt punt tegen runner up Leerdam Sport

30 maart 2013 3534x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 pakt punt tegen runner up Leerdam Sport

De thuiswedstrijd vandaag tegen Leerdam Sport is in de categorie lastig. Leerdam Sport is nl runner up en zit koploper Rijsoord op de hielen.  Beide ploegen opende rustig maar naar 10 minuten was daar een kopbal uit een corner van Leerdam. Vanuit een vrijstaande positie werd de 0-1 binnen gekopt. DFC moest snel op zoek naar de gelijkmaker.  Uit een counter van Leerdam Sport was het keeper Mehmet Tokul die in een 1 op 1 situatie de baas bleef. Een belangrijk moment om DFC in de wedstrijd te houden en DFC begreep dit signaal van hun keeper dan ook. Naarmate de rust in zicht kwam was het DFC die een aantal goede kansen kreeg om gelijk te maken. Een goed schot van Marvin Hooplot werd gekeerd en Robin Ramesar kreeg ook nog 2 hele goede kansen , de eerste helft was DFC duidelijk aanvallender ingesteld dan Leerdam Sport. De tweede helft begon weer met een kans voor Marvin Hooplot die goed werd gered door de keeper. Daarna zakte de wedstrijd wat in en dacht Leerdam Sport waarschijnlijk dat het de punten wel binnen had. Een gevoel van onderschatting was er zeker , gezien het feit dat zij hun 2 betere spelers op de bank hielden. 7 minuten voor tijd was daar de vrije schop voor DFC aan de zijkant die goed werd ingedraaid en Nick Stam zette zijn hoofd daar tegen aan , 1-1 . Leerdam Sport had nog wel enkele goede kansen maar Mehmet Tokul had zijn signaal afgegeven , geen doelpunten meer tegen vandaag. Het was dan ook aan Mehmet te danken dat DFC in de wedstrijd bleef en op deze manier de gelijkmaker nog maakte. Een punt waar hoop uitgeput dient te worden en hopen dat de concurrentie geen punten heeft gehaald.

Trainer Robert Mohan :  ” Vooraf zal je blij zijn met een punt , maar na afloop weet je dat er toch meer in had gezeten , zeker gezien de eerste helft “

Bijgevoegde fotos zijn aangeleverd door club archivaris Arie Heijstek

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com