Businessclub evenement: Ladies night!

4 maart 2013 2314x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Businessclub evenement: Ladies night!

Businessclub DFC organiseert 22 maart a.s. een evenement voor zijn sponsoren waarbij zowel aan de vrouwen als mannen is gedacht. Voor de dames hebben we gekozen voor een Ladies Night welke gehouden zal worden in de omgetoverde sportzaal, terwijl er voor de heren een grootscherm en beamer hebben ingericht in de kantine.

Gedurende de Ladies Night zullen er tal van stands staan terwijl ook een hapje en drankje niet zullen ontbreken. De organisatie is volop bezig met de invulling van deze avond.

Alle sponsoren hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen, waarbij een ieder 2 introducees kon uitnodigen. De inschrijving is inmiddels in volle gang en wij gaan op dit moment richting de 100 personen. Heren, ook wij zijn jullie niet vergeten. Kom gezellig met een vriend/collega/relatie naar de Interland Nederland – Estland welke in het kader staat van de WK in Brasil.

Laat hun kennis maken welke sfeer onze vereniging en Businessclub uitstraalt. Laat u registreren zodat wij weten of er voldoende meubilair, hapjes en andere versnaperingen  in huis hebben.

Meldt u aan bij Heidi van Heck (hvheck@adrichem.nl)  of bij Jan Breet (j.breet94@chello.nl) en laat weten met hoeveel personen wij u kunnen verwachten.

Zijn er vragen over deze avond of heeft u belangstelling voor de Businessclub, schroom niet te informeren bij Jan Breet (j.breet94@chello.nl)

Wij hopen u deze avond te mogen begroeten.

Namens de Businessclub

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com