Beschermheer DFC met heupklachten in Crabbehoff opgenomen

9 maart 2013 1444x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Beschermheer DFC met heupklachten in Crabbehoff opgenomen

wim verzijl beschermheer (2008)Wim Verzijl, Beschermheer van DFC, hoopt in augustus de respectabele leeftijd van 94 jaar te bereiken. Met het beklimmen van de jaren komen echter ook helaas de gebreken. Zoals bij de meeste mensen van die leeftijd gaat ook de gezondheid van onze Beschermheer langzaam achteruit.

Na een recente val thuis in zijn woning te Sliedrecht, wordt hij nu met heupklachten verzorgd in verzorgingshuis Crabbehoff in Dordrecht. Archivaris Arie Heijstek bracht daar eerder deze week een bezoek aan hem.

Uiteraard is DFC Wim Verzijl veel dank verschuldigd voor zijn jarenlange bijdragen en bij deze wensen wij hem dan ook uiteraard heel veel beterschap toe. Wilt u hem ook een kaartje met uw persoonlijke beterschapswensen sturen? U maakt hem daar zeer blij mee…

Dhr W.G.D. Verzijl
Verzorgingshuis Crabbehoff
(Afd Astor, kamer 25)
Groen van Prinstererweg 38
3317 SP DORDRECHT

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com