Sportcomplex gesloten: alle activiteiten t/m dit weekend AFGELAST

14 maart 2013 2231x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sportcomplex gesloten: alle activiteiten t/m dit weekend AFGELAST

Naar aanleiding van het overlijden van onze Beschermheer Wim Verzijl is tot en met dit weekend de kantine aan ons sportcomplex gesloten. Uit respect voor onze Beschermheer en wat hij voor onze vereniging betekend heeft zal de vlag bij het clubgebouw halfstok hangen.

In overleg met de KNVB is besloten om het gehele competitieprogramma voor aanstaande zaterdag af te gelasten. Zowel ‘thuis’ als ‘uit’ zal geen enkel elftal van DFC in actie komen. De wedstrijden worden uitgesteld en op een later moment ingehaald.

Dit heeft verder tot gevolg dat de trainingen voor jeugd en senioren vanavond, alsmede het klaverjassen morgenavond, niet door zullen gaan.

Maarten Janssen,
Voorzitter D.F.C.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com