Voorbeschouwing aankomend weekend

13 februari 2013 1787x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

Mits het weer geen roet in het eten gooit , staan er aankomend weekend weer een paar belangrijke wedstrijden voor de deur voor de selectie elftallen.

Onze vlaggenschip DFC1 is zekers van plan de goede koers van 2013 verder door te zetten. Nu is het Ameide die DFC1 moet zien te stoppen. Ameide heeft in de openings wedstrijd van dit seizoen de punten nog weggehaald in Dordrecht ( 0-2 ) en staat nu een plaats hoger op de ranglijst dan DFC , 14 gespeeld met 15 punten tegen over DFC die 13 gespeeld en 13 punten heeft. Bij winst voor de ploeg van Robert Mohan zit er dus wederom een ranglijst stijging in. Vol vertrouwen zal de wedstrijd om 15.00 uur  in Ameide beginnen.

DFC2 gaat voor de vierde keer dit seizoen proberen om te voetballen tegen Unitas. Alle eerder geplande ontmoetingen vielen dit seizoen in het water. Gezien de ranglijst is het noodzakelijk om te winnen , om aansluiting met de top te behouden. De nummers 1 tm 4 hebben de voorgaande speelronde allen punten gehaald. Laurens Gehrlich moet er voor zorgen dat zijn team de tegenstander niet gaat onderschatten , gezien het verschil in punten. De uitwedstrijd zal om 12.30 uur beginnen.

DFC A1 speelt zijn eerste wedstrijd in de voorjaars competitie thuis tegen stadsgenoot GSC A1 , een echte dordtse derby. De wedstrijd begint om 12.00 uur.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com