Voorbeschouwing aankomend weekend

28 februari 2013 1842x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

DFC 1 zal dit weekend gaan proberen wederom de winst binnen te gaan halen , en wel tegen een directe concurrent voor de onderste posities , uit tegen GDC. De eerste ontmoeting dit seizoen eindigde in een gelijk spel 1-1. De stand op de ranglijst is beide 15 gespeeld , waarbij DFC 1 punt ( 16 ) meer heeft dan GDC  ( 15 ). Een bijzonder belangrijke wedstrijd wil DFC een grote stap voorwaarts zetten om weg te komen van de onderste posities.  Wedstrijd uit tegen GDC zal beginnen om 14.30 uur.

DFC2 heeft een thuiswedstrijd tegen stadsgenoot Oranje Wit 3 . Op papier een niet al te lastige wedstrijd gezien de ranglijst waar DFC uit 11 wedstrijden 21 punten haalde en Oranje Wit uit 13 wedstrijden 9 punten. Maar waakzaamheid is getracht omdat er bij een derby altijd vreemde krachten bij de tegenstander los kunnen komen. De eerste wedstrijd dit seizoen was een overwinning voor DFC2 met 0-5 winst. De wedstrijd thuis zal om 12.00 uur beginnen.

DFC A1 wacht nog op hun eerste overwinning deze voorjaarscompetitie.Dat zal moeten gaan gebeuren in een uitwedstrijd tegen Nieuw Lekkerland A2 om 10.30 uur.Tegenstander Nieuw Lekkerland heeft hun eerste wedstrijd wel gewonnen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com