Voorbeschouwing aankomend weekend

21 februari 2013 1474x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

Aankomend weekend staan er weer een paar belangrijke wedstrijden op het programma voor onze selectie teams.

DFC1 zal gaan proberen in de thuiswedstrijd de zure nederlaag van verleden week weg te spelen, maar zal in tegenstander sv Capelle een zware dobber hebben. Eerder dit seizoen werd er nl al met 6-0 verloren , en sv Capelle staat op een hoge notering , plaats 4. DFC  kijkt na verleden week weer serieus naar beneden en moet er dus alles aan doen om een goed resultaat te boeken. De wedstrijd op ons complex zal beginnen om 14.30 uur

DFC2 gaat op bezoek bij Groot Ammers 2. Een wedstrijd waar trainer Laurens Gerlich op de fiets naar toe kan , een vertrouwd sportpark bijna in zijn achtertuin. Beide teams zijn aan elkaar gewaagd gezien de stand op de ranglijst , allebei 21 punten waarbij opgetekend dient te worden dat DFC hier 2 wedstrijden minder voor nodig had. Ook het doelsaldo is nagenoeg gelijk. De eerste wedstrijd dit seizoen was een 2-1 overwinning voor DFC.  Aanvangstijd is 14.30uur

Schaduwprogramma : DFC2 – Papendrecht2  13.00 uur ,  DFC1 – Papendrecht1  15.00 uur

DFC A1 gaat proberen hun eerste overwinning te boeken in hun thuiswedstrijd tegen Oranje Wit A4 , om 12.00 uur.  Verleden week ging hun wedstrijd met 1-2 verloren.

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com