Oud voorzitter en ere lid Gerard Nederlof overleden

9 februari 2013 2614x bekeken, 1 reactie »
Oud voorzitter en ere lid Gerard Nederlof overleden

1974-1984 gerard nederlof

                                      IN MEMORIAM GERARD NEDERLOF Op 3 februari overleed ons erelid en oud voorzitter Gerard Nederlof op 84-jarige leeftijd. Als groot voetballer zal Gerard niet de geschiedenis in gaan, maar een club leeft echter niet alleen bij de gratie van voetballers !! Voor zijn D.F.C. heeft Gerard enorm veel betekend. Na de bestuursrevolutie in 1972 wordt hij bestuurslid en in 1974 wordt hij voorzitter der D.F.C. Hij was nauw betrokken bij het eeuwfeest van onze club en in zijn voorwoord in het 100-jarige jubileumboek grijpt hij terug in de historie en geeft hij een realistische kijk op de toekomst van de club. Het clubleven floreerde in zijn periode. De Dijckrevue, het Co Hendriks Mixed Toernooi en Thomasvaer en Pieternel waren hoogtepunten bij D.F.C.Ook op sportief gebied verliep alles crescendo. Bij zijn aftreden als voorzitter in 1984 promoveerde D.F.C.-1 naar de eerste klasse. Als trouw supporter bezocht hij de wedstrijden van zijn zoon Pieter.Later werd Gerard voorzitter  van OUD-DFC en op de laatste reunie van OUD-DFC in oktober waren Gerard en Anette nog aanwezig. Bij de thuiswedstrijden van D.F.C. behoorde hij lang tot de vaste supportersschare.Al zijn inzet in en voor D.F.C. werd terecht gehonoreerd met het ere-lidmaatschap van D.F.C en ook bij OUD-DFC werd hij benoemd tot erelid.Ieder afscheid is het begin van een herinnering en laten we Gerard in gedachten houden zoals hij was : een aimabele man, die altijd voor iedereen klaar stond en hem bedanken voor alles wat hij voor de club gedaan en betekend heeft.De crematieplechtigheid vindt plaats op zaterdag 9 februari om 11.00 uur op de Essenhof.

 

Ger Hüsen1 reactie

  1. C.v.Heijningen 5 februari 2013 om 18:12 -

    Wij hebben Gerard als club en huisvriend gekend,met heel veel goede herinneringen.Wij wensen Annet heel veel sterkte in deze moeilijke periode.
    Cees en Mary v Heijningen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com