Kees Bleeker overleden

8 februari 2013 2771x bekeken, 1 reactie »
Kees Bleeker overleden

 

                                                                                 

attachment IN MEMORIAM KEES BLEEKER

Donderdag tijdens de soosmiddag vernamen wij van ons oudste lid Dick Koonings  dat op zaterdag 2 februari j.l. ons trouwe lid Kees Bleeker  op 83 jarige leeftijd is overleden. Kees werd in 1937 lid van D.F.C. en was dus meer dan 75 jaar lid.  Hij speelde in de jaren 1947 – 1953 56x in het eerste elftal van D.F.C. en speelde vele jaren nog in de lagere elftallen. Hij was na zijn actieve voetbalperiode jarenlang elftalleider bij de D.F.C. jeugd.

Hij was aanvankelijk nog een aantal jaren een trouw bezoeker van de soos. Hij woonde na de dood van zijn vrouw de laatste jaren in het verzorgingstehuis Het Waterwiel, waar ik hem persoonlijk nog het 125 jarig jubileumboek overhandigd heb. Ik herinner mee Kees als een aardige en betrokken man, die het de laatste jaren niet gemakkelijk heeft gehad.

Kees is woensdag in familiaire kring gecremeerd.

Ger Husen


1 reactie

  1. peter de roo 9 februari 2013 om 17:30 -

    Kees Bleeker is 88 jaar oud geworden. Hij speelde in de periode 1947-1953 61 competitiewedstrijden voor DFC. Hij doelpuntte 15 keer. In mei 1947 maakte Kees Bleeker zijn debuut voor het eerste elftal in de uitwedstrijd bij DOS. DFC won deze wedstrijd verrassend met 3-0 door doelpunten van Cees in ’t Veld sr., Cor van Velzen en Kees Mijnders. In november 1953 speelde Kees Bleeker zijn laatste wedstrijd voor de Dordtse hoofdmacht bij TEC in Tiel. In dat seizoen behaalde DFC het kampioenschap van de tweede klasse A. Na de promotiewedstrijden tegen Baronie en Helmondia konden de Dordtenaren zich opnieuw eerste klasser noemen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com