Eerste wedstrijd DFC E4 nieuwe competitie

22 februari 2013 1351x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Eerste wedstrijd DFC E4 nieuwe competitie

Na een lange winterstop met 2 afgelaste wedstrijden en veel trainingen, die vanwege het slechte weer niet door konden gaan, mochten we eindelijk aftrappen tegen GJS E6 uit Gorinchem.

Omdat we in de najaarscompetitie ongeslagen kampioen zijn geworden, mogen we nu in een hogere competitie spelen tegen sterkere tegenstanders. Dit was te zien vandaag, niet alleen sterker dan we gewend zijn, maar ook nog eens allemaal een kop groter!

Hier was ons team het eerste kwartier nogal van onder de indruk en werden we van alle kanten voorbij gelopen. Binnen 10 minuten stonden we 0-4 achter en leek het een grote nederlaag te gaan worden. Maar alsof iedereen dacht dat de wedstrijd nu pas begonnen was, zetten we de schouders eronder en knokten ons terug in de wedstrijd, waardoor we de schade beperkt konden houden en met deze 0-4 achterstand de rust in gingen.

Na wat “tactische” veranderingen en de afspraak dat we met zijn allen voor onze eer gingen strijden, kwam er een heel ander DFC de kleedkamer uit. Er werd opeens veel harder gewerkt en geknokt en iedereen wilde elkaar nu wel helpen in tegenstelling tot de eerste helft. Hierdoor kwamen we beter in ons spel, we hadden meer de bal en kon er eindelijk goed gevoetbald worden.

Achterin werd er beter verdedigd door Eren O en Johan en als er toch een kans voor de tegenstander kwam stond daar onze bijna onpasseerbare Dyron in het doel. Op het middenveld was Kayo onze stofzuiger die ballen aan het veroveren was alsof zijn leven ervan afhing. Dit alles zorgde ervoor dat we meer balbezit hadden en Kamal de bal steeds goed naar Denilson, Julian en Erin K kon spelen. Vooral Denilson was niet te stoppen aan de rechterkant.

Dankzij het veel betere spel kwamen we heel knap terug in de wedstrijd tot 3-4 door doelpunten van Eren K, Julian en Denilson en leek het erop dat we alsnog konden gaan winnen, we waren beter dan GJS. Onze tegenstander gaf natuurlijk nog niet op en scoorde, ondanks het geweldige keepen van Dyron in de tweede helft, de 3-5. Zelfs na deze tegenslag bleven we goed voetballen en hard werken en scoorde Eren K vlak hierna de 4-5. Helaas was er net niet genoeg tijd om de gelijkmaker te scoren. Als we nog 5 minuten door hadden mogen spelen dan hadden we zeker nog 1 of 2 doelpunten gemaakt!

Eerste helft moeten we maar snel vergeten mannen!! Tweede helft hebben jullie laten zien dat jullie niet opgeven, terug kunnen knokken en heel goed kunnen voetballen als jullie willen!!!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com