DFC1 wint ook in competitie verband na de winterstop

2 februari 2013 2357x bekeken, 4 reacties »

Vandaag moest DFC1 de belangrijke uitwedstrijd spelen tegen een directe concurrent , The Gunners. Zoals reeds eerder vermeld had DFC nog wat recht te zetten nav de thuiswedstrijd , dus trainer Robert Mohan heeft de speler duidelijk scherp gezet. De reeks die neer was gezet na terugkeer van het geslaagde trainingskamp moest nu ook in competitie verband worden doorgetrokken.

DFC1 begon vanaf het begin vlijmscherp aan het duel. Het was goed te zien dat DFC vandaag als een team samen speelde , met elkaar en voor elkaar.Collectief was vandaag het sleutel woord in dit belangrijke duel. En dat was ook precies wat er nodig was om de 0-1 voorsprong te bejubelen , een doelpunt gemaakt door Robin Ramesar.  Ook The Gunners kregen hun kansen , maar het sublieme keeperswerk van Mehmet Tokul voorkwam een tegentreffer. Het was dan ook DFC die de 0-2 op het scorebord kreeg , een eigen doelpunt na een vrije trap die genomen werd door Sabiet Kayan. Niettemin was de vreugde er niet minder om. Mehmet Tokul liet nog enkele malen zien waarom hij de onbetwiste eerste keus is onder de lat.

Een terechte overwinnig die mee word genomen naar Dordrecht. Zonder iemand vandaag  tekort te doen , was Mehmet tokul vandaag de man van de wedstrijd en zeer belangrijk voor de driepunter.

Deze opsteker geeft DFC1 weer moed op weg naar de volgende wedstrijd , de uitwedstrijd tegen Ameide, nog steeds ongeslagen in 2013. De fotos van deze middag zijn aangeleverd door Lidia

4 reacties

 1. Fred van Dongen 2 februari 2013 om 19:14 -

  Hulde jongens en (trainers)staf natuurlijk. Op naar het linker rijtje. Moet kwalitatief kunnen.

 2. Louisano Trinidad 3 februari 2013 om 11:33 -

  Lekker boyss! Nu die stijgende lijn vasthouden. Iedereen 100% geven iedere wedstrijd, dan eindig je gewoon weer in het linkerrijtje of middenmoot.

 3. ML Kramer 4 februari 2013 om 00:09 -

  Dziękuję za piękne zdjęcia Lydia

 4. joker! 4 februari 2013 om 15:54 -

  1team1taak!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com