Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC E1 komt niet verder dan gelijkspel
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC E1 komt niet verder dan gelijkspel

24 februari 2013 1265x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC E1 komt niet verder dan gelijkspel

Verslag van Drechtstreek E2 – DFC E1 op zaterdag 23 februari 2013.

Voor de tweede wedstrijd reizen we af naar Papendrecht. Colin en Dylan zijn beiden afwezig, maar Julian en Angelo (beiden E2) komen ons versterken. Omdat de opstelling een beetje door elkaar gegooid is, beginnen we wat onwennig, maar al snel blijkt dat het voetballend wel goed zit en het eerste deel van de wedstrijd komt Drechtstreek niet in de buurt van ons doel. Drechtstreek blijkt echter weel een taaie ploeg, want ook wij krijgen nauwelijks kansen.
De grootste kans wordt op rechts afgedwongen door Stijn. Yassine schiet de strakke voorzet net naast. Het is het sein voor Drechtstreek om uit de schulp te kruipen. Gedurende een minuut of tien staan we met de rug tegen ons doel en geven we diverse hoekschoppen weg. Telkens proberen we in de drukte de bal eruit te dribbelen in plaats van naar elkaar over te spelen. En net als we denken dat de storm gaat liggen is daar een afstandschot dat, een klein beetje gedragen door de wind, onder onze lat binnenvalt.
Ons antwoord komt gelukkig snel: Weer een goede aanval over rechts eindigt voor de voeten van Jayleeson die van grote afstand uithaalt en omdat Julian over de bal heen stapt of hem wellicht nog net aanraakt kan de keeper de bal niet meer tegenhouden (1-1).

De tweede helft hebben we de opstelling een beetje aangepast en we weten Drechtststreek op eigen helft vast te zetten. Stijn, nu vanaf links, zet samen met Julian en Angelo menig mooie aanval op en Yassine weet een paar schitterende steekballen op Nick te versturen. Helaas voor ons kan Drechtstreek bogen op een stugge verdediging en een goede keeper. Verdedigend hebben we echter weinig te vrezen, omdat Luca en Jayleeson elke uitval van Drechtstreek al vroeg weten te onderbreken.
Het is Stijn die besluit het veld over te steken en met een paar leuke combinaties wordt hij vrij voor de keeper gezet en prikt de bevrijdende 1-2 binnen. (Keurig gewacht tot de keeper ligt en dan in de vrije hoek geschoten!)
Omdat we goed blijven combineren lijkt de wedstrijd gespeeld, maar een mooie lange bal over onze verdediging heen zet 2 aanvallers vrij voor keeper Efe,en dan is ineens 2-2. Kort daarna gebeurt dit nog een keer, maar dit keer gaat de bal langzaam voor ons doel langs (pfff).
We krijgen nog een paar groede kansen op de overwinning (o.a. Nick en Jayleeson), maar de keeper van Drechtstreek is een echte sta-in-de-weg. De wedstrijd eindigt daarmee in een gelijkspel.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com