DFC 1 verliest onnodig

16 februari 2013 1819x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 verliest onnodig

DFC 1 speelde vandaag zijn uitwedstrijd tegen Ameide  , een belangrijke concurrent om van de onderste posities weg te komen.  DFC startte scherp en kwam al na 3 minuten op een 0-1 voorsprong. Helaas kon hier niet lang van worden genoten , want Ameide kwam al snel op 1-1. Het was weer Ameide die het net wist te vinden en al na 15 minuten stonden zij met 2-1 voor. DFC  bleef het proberen maar schepten zich weinig kansen meer voor rust.

Na rust was het DFC die zeer scherp uit de kleedkamer kwam, en snel de gelijkmaker scoorden 2-2. Op dat moment zeker een terechte stand. Dat Ameide effectief bleek in de counter ondervond DFC deze wedstrijd.  Tot tweemaal toe kwamen zij er snel uit en op de counter werd de 4-2 voorsprong van Ameide op het scorebord gezet.

Doelpunten vandaag gescoord door Marvin Hooplot en Kuzzai Pekinze.

Vandaag dus geen overwinning en ook geen stijging op de ranglijst.  “Een totaal onnodige nederlaag ” aldus trainer Robert Mohan. Dit betekend de eerste nederlaag van DFC 1 in 2013.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com