Afgelastingen; kantine overdag gesloten

1 februari 2013 3017x bekeken, 1 reactie »
Afgelastingen; kantine overdag gesloten

Alle geplande wedstrijden van de DFC teams thuis en uit zijn afgekeurd.  Ook de geplande schaduwwedstrijd van DFC2 is afgekeurd. Uitzondering tot nu toe is de wedstrijd van DFC 1. DFC 1 speelt morgen om 15.00 uur uit bij The Gunners en die wedstrijd gaat voorlopig nog wel door.

Doordat er niet gevoetbald wordt zal de kantine overdag gesloten blijven om ervoor te zorgen dat zowel kantinebezoekers als -personeel morgenavond topfit aan het grandioze carnavalsfeest van ons carnavalsgilde Nar Veure kunnen deelnemen.

1 reactie

  1. Kevin verstegen 2 februari 2013 om 09:47 -

    Om 1500uur op het kunstgras:
    DFC A1-EBOH A1

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com