Voorzitter op de koffie bij DFC’s beschermheer Wim Verzijl

27 januari 2013 2657x bekeken, 1 reactie »

Deze week brachten archivaris Arie Heijstek en voorzitter Maarten Janssen een bezoek aan DFC’s beschermheer Wim Verzijl (93) in diens woning te Sliedrecht.

Onder het genot van een bakje koffie vertelde onze beschermheer onder andere over zijn grote passies rally rijden (zo nam Verzijl meerdere malen als coureur deel aan de historische Rally van Monte Carlo aan de Franse Riviera in het vorstendom Monaco) en uiteraard zijn voetbalclub DFC, welke hij met zijn adviezen en bijdragen op zowel sportief en financieel gebied altijd heeft kunnen ondersteunen.

Vol trots werd ook de oorkonde getoond welke Verzijl een aantal jaar geleden mocht ontvangen van de Dordtse sportraad, waarmee de unieke bijdrage die hij voor meer dan een halve eeuw aan de voetbalsport geleverd heeft werd erkend.

Ook binnen DFC geledingen worden zijn bijdragen nog altijd gewaardeerd. Zo vertelde Verzijl dat hij onlangs een prachtige brief uit Spanje van oud-voorzitter Ad van Dongen heeft ontvangen waarin nogmaals veel dank werd uitgesproken.

1 reactie

  1. Pleun van Gelderen 26 januari 2013 om 15:10 -

    Geweldig om dit te zien.
    Maarten ik denkt dat hij echt prachtig vondt dat je langs bent gweest bij hem.
    Top DFC bezit ook nu een geweldige voorzitter!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com