Strandtraining met de F toppers

13 januari 2013 2197x bekeken, 1 reactie »

Zaterdag 12 januari 2013, hebben 25 F toppers 1,5 uur hard getraind op het strand in Rockanje! Met zo`n 12 auto`s zijn we naar Rockanje vertrokken. Na een intensieve warming up zijn onze toppers onderverdeeld bij AC Milan, FC Barcelona, Feijenoord, Ajax en DFC.  Na verschillende, erg spannende, wedstrijden zijn de teams gelijk geeindigd en waren er alleen maar winnaars! Het weer zat mee, onze toppers waren in topvorm …. het was een erg geslaagde trainingsochtend . Na afloop zijn onze toppers dan ook verdiend verwend met heerlijke pannekoeken en nieuwe hestjes voor de trainingen. Het was een superochtend… met dank aan alle ouders en trainers die onze toppers begeleid hebben!

 

1 reactie

  1. arie heijstek archivaris dfc 15 januari 2013 om 00:53 -

    Het DFC archief is zeer geinteresseerd in de foto’s van deze dag in Rockanje !

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com