Programma en uitslagen op site voortaan via KNVB

6 januari 2013 2061x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Programma en uitslagen op site voortaan via KNVB
Programma en uitslagen op site voortaan via KNVB

Vanaf vandaag maken we op de website van DFC gebruik van een zogenaamde ‘widget‘ die door de KNVB via Sportlink aan voetbalverenigingen ter beschikking wordt gesteld. Deze widget vervangt de pagina’s voor het wedstrijdprogramma en de uitslagen zoals we die tot nu toe gebruikten. Ook op de teampagina’s wordt deze widget getoond, waarbij uiteraard alleen relevante gegevens voor jouw team worden weergegeven.

Een groot voordeel is dat deze widget direct gekoppeld is aan de administratie van KNVB. Zodra aanvangstijden van wedstrijden bekend zijn of tussentijds gewijzigd worden (iets wat toch nog regelmatig voorkomt) worden deze automatisch in dit overzicht getoond. Ook de uitslagen en afgelastingen van wedstrijden worden meteen op de website getoond, zodra deze (let op: door de thuisspelende vereniging!) aan de KNVB zijn doorgegeven. Helaas konden we qua look-and-feel van de widget niet veel aanpassen. Graag hadden wij er een mooiere presentatie van gemaakt, liefst volledig in de DFC stijl natuurlijk; over smaak valt tenslotte te twisten…

Door vanaf nu gebruik te maken van dit systeem zorgen we ervoor dat het takenpakket van het wedstrijdsecretariaat verkleind wordt. Tot voor kort werden het wedstrijdprogramma en de uitslagen op de DFC-site namelijk door ons wedstrijdsecretariaat bijgewerkt. Na het trieste overlijden van Arie Hoornweg, die jarenlang deze fuctie met hart en ziel heeft bekleed, neemt onze secretaris Hennie Louwman-Voetee deze positie voorlopig waar. Hierbij krijgt zij ondersteuning van jeugdcoordinator Ben Hollaar voor de wedstrijden van de junioren en de pupillen.

Aangezien zowel Hennie als Ben ook al in een andere rol aan DFC verbonden zijn, is het niet lastig om je voor te stellen dat het erg prettig zou zijn als iemand anders zich bereid zou voelen deze centrale positie binnen onze vereniging te bekleden. We zijn er tenslotte met z’n allen verantwoordelijk voor dat er bij onze vereniging door zovelen met veel plezier gesport kan worden en dat dingen een beetje vlot en soepeltjes geregeld zijn/worden. Zonder de bereidwilligheid van vrijwilligers kan een vereniging niet succesvol functioneren.

Mocht je daarom interesse of vragen hebben over onze vacature voor wedstrijdsecretaris kun je contact opnemen met Hennie Louwman-Voetee (secretaris@dfc-dordrecht.nl) of Maarten Janssen (voorzitter@dfc-dordrecht.nl).

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com