Op 2 en 3 februari barst het carnaval los bij DFC. Met een Flower Powerbal en Familiecarnaval

17 januari 2013 3328x bekeken, 1 reactie »

poster-flower-power-bal Zaterdag 2 februari pakt Nar Veure uit met een heus Flower Power bal. Met een feestzanger die het feestgedruis flink zal opzwepen. Daarbij is Nar Veure zeer vereerd dat het feest compleet zal zijn met een keur van kapellen die u 2 maal live kan zien optreden. Met o.a. de kapellen Bar Gebeure, De Merweboertjes, De Afzakkers, Rataplan, Quiznix, De Stumpers, De Bloopers, De Rolling Tones en De Rammen zal het feest zeer compleet zijn.Tevens zal er prijs zijn voor de best verklede Hippie. Onze gasten De Merwekrabbers en De Schenkeltrappers zullen zorgen voor de carnavaleske noot. Dan is er ook nog een wervelend optreden van Club Elluv die o.a. hun nieuwe single Linkerbeen Rechterbeen ten gehore zal brengen. Prins Krommediek de XXI met zijn complete hofhouding heet u van harte welkom op het Flower Powerbal.

poster-familie-carnaval-2013 Zondag 3 februari Familiecarnaval bij Nar Veure. Een heus feest voor de jeugd waarbij iedere ouder, familielid, kennis en feestneus ook van harte welkom is. De jeugd van de Merwekrabbers, De Schenkelbengels en de Dansmariekes zullen daarbij aanwezig zijn. Voor de muzikale noot zullen de kapellen Bar Gebeure en Laphethemookis zorgen. Voor de jeugd is er entertainment en een prijsuitreiking voor het leukst verklede kind. Prins Krommediek de XXI zal met zijn hofhouding de middag openen en iedereen van harte welkom heten.

carnaval-bij-dfc-2013

1 reactie

  1. michael 21 januari 2013 om 16:57 -

    Carnaval bij DFC, misschien wordt het na jaren wel weer eens tijd om die sfeer te gaan proeven.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com