Nieuwjaarsreceptie goed bezocht

5 januari 2013 2250x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuwjaarsreceptie goed bezocht

Afgelopen zaterdag vond in de DFC kantine de traditionele Nieuwjaarsreceptie plaats. Het evenement werd goed bezocht en het geheel was een gezellig samenkomen. Vanzelfsprekend werden vele handen geschud en werd er (regelmatig) geproost op een gezond en sportief 2013. De Nieuwsjaarsreceptie werd muzikaal omlijst door DJ Tommy en zijn optreden viel duidelijk in de smaak. Op een gegeven moment ging namelijk menig voetje van de vloer.

Voor aanvang van de receptie werd de traditionele Nieuwjaarswedstrijd gespeeld op het hoofdveld. Dit jaar trad onze talentvolle B1 aan tegen een elftal van ouders/veteranen. Na een onderhoudende wedstrijd gaf het scorebord een 1-1 stand aan. Het doelpunt van Tim Huijbens was een ware beauty en was hopenlijk een voorbode voor zijn prestaties in de 2e seizoenshelft.

Voorzitter Maarten Janssen gaf tijdens zijn speech aan dat een vereniging niet goed kan functioneren zonder de medewerking van vrijwilligers. “Bij deze wil ik dan ook uiteraard een ieder nogmaals bedanken voor zijn inzet en bijdrage tijdens het vorige kalenderjaar en hoop dan uiteraard ook, dat u dit ook in 2013 weer met evenveel enthousiasme zult doen. Al 130 jaar lang werken onzelfzuchtige Dordtenaren met een rood-wit DFC hart met elkaar samen, om ervoor te zorgen dat er door heel veel mensen met veel plezier op onze accomodatie gesport kan worden en waar we in onze kantine na afloop samen kunnen komen voor een drankje en voor gezelligheid”. Aansluitend volgde een oproep om nieuwe vrijwilligers te werven, zodat niet altijd een beroep op de ‘vaste groep’ gedaan hoeft te worden.

Op sportief gebied wordt uiteraard gehoopt op betere prestaties van het 1e elftal tijdens het restant van deze competitie. De voorzitter geeft aan dat de kwaliteiten hiervoor aanwezig zijn en roept op tot onvoorwaardelijke support van de leden, in het bijzonder op zaterdagmiddag langs de lijn bij thuiswedstrijden. Ook werden de goede prestaties van andere DFC elftallen genoemd, te weten het 2e, het 4e, het 5e en de B1. Deze elftallen doen allemaal volop mee in de strijd om de hoofdprijs van dit seizoen en worden succes toegewenst.


Foto’s: Liek Balder/Ger Husen

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com