Nieuwe website redactie

22 januari 2013 2312x bekeken, 3 reacties »
Nieuwe website redactie

Met ingang vanaf heden is de beheer van de website in vernieuwde handen. Het is voorzitter Maarten Janssen gelukt om de taak die hij tot voor kort zelf in handen had , onder te verdelen onder 2 mensen die deze taak graag willen oppakken. Graag willen wij U bij deze kenbaar maken wat deze verdeling voor de website voor gevolgen heeft.

Richard Donker ,  een specialist op het gebied van websites , wil zijn kennis graag gebruiken om de website van DFC een nog betere uitstraling te geven en waar mogelijk verbeteringen aan brengen. Deze verbeteringen zullen in de nabije toekomst zichtbaar zijn en worden uiteraard vermeld. Mogelijke ideeen zijn altijd welkom.

Arno van Wijnen zal zich vooral bezig gaan houden op redactie gebied.  Lid van DFC vanaf zijn geboorte en vele functies al vervuld binnen de club , zodoende weet hij de wegen om het nieuws binnen de club te verzamelen en te plaatsen op de website. Uiteraard niet mogelijk zonder uw inbreng zoals wedstrijdverslagen etc.

Als hulpmiddel voor de website is er een nieuw email adres aangemaakt. Via dit email adres kunt U alles wat U kwijt wil op de website doorgeven en zullen wij , na controle , uw berichten plaatsen.

Het email adres is :   Redactie@dfc-dordrecht.nl

Het door velen reeds gebruikte WordPress blijft uiteraard werkzaam , en is een aanbeveling voor een ieder om te gebruiken.

Wij hopen U op deze manier op een snelle en actuele wijze van de nodige informatie te voorzien.

 

 

3 reacties

  1. Jan Breet 23 januari 2013 om 12:39 -

    Goede stap in de toekomst Proficiat Maarten

  2. winnie klop 23 januari 2013 om 18:13 -

    Succes Richard en Arno met de website van DFC

  3. Jacco vd Berg 23 januari 2013 om 20:21 -

    Succes jongens

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com