Nieuw op de site : voorbeschouwing aankomend weekend

31 januari 2013 2210x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nieuw op de site : voorbeschouwing aankomend weekend
Nieuw op de site : voorbeschouwing aankomend weekend

Nieuw op de DFC site , een voorbeschouwing voor het eerste , tweede en de A1 voor aankomend weekend.

Ons vlaggenschip DFC1 staat voor een zware uitwedstrijd tegen the Gunners. De eerste wedstrijd dit seizoen ging helaas met 2-3 verloren , een wedstrijd waarin DFC ten onder ging in het fysieke geweld van de tegenstander. DFC staat op plaats 13 , net 1 plaats onder de gunners. The Gunners hebben 3 punten meer behaald maar heeft daar wel 2 wedstrijden meer voor gespeeld.Noodzaak dus voor DFC om de punten mee naar Dordrecht te nemen , een geslaagde voorbereiding op de tweede seizoenshelft moet daaraan bijdragen.Aanvang 15.00uur.

DFC2 speelt om 12.00 uur een thuiswedstrijd tegen Unitas. DFC2 staat mooi in de middenmoot op een vijfde plaats met 21 punten uit 11 wedstrijden, en kunnen omhoog kijken. Tegenstander Unitas staat lager op plaats 11 met 5 punten , maar we moeten echter wel uitkijken voor onderschatting. Beiden ploegen hebben door 2 eerdere afgelastingen dit seizoen elkaar nog niet ontmoet.

Het hoogste jeugdelftal A1 speelt een uitwedstrijd tegen Arkel A1 om 12.15 uur.Er word een aanvang gemaakt met een nieuwe voorjaars competitie , dus is er nog geen stand op de ranglijst .

Indien de wedstrijden worden afgelast is er voor DFC1 en DFC2 een schaduw wedstrijd thuis tegen papendrecht , aanvangstijden 13.00 uur ( DFC2 ) en 15.00 uur ( DFC1)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com