Neem ook je verantwoordelijkheid: zonder respect geen voetbal

11 januari 2013 2350x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Neem ook je verantwoordelijkheid: zonder respect geen voetbal

Het voetbal gaat dit weekend weer van start. Vooruitlopend op het actieplan ‘Zonder respect geen voetbal’, dat uiterlijk 1 maart wordt gepresenteerd, roept de KNVB iedereen op zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen.

“Spelers, trainers, coaches, scheidsrechters, vrijwilligers, ouders en toeschouwers. Jullie spelen allemaal een belangrijke rol in het bevorderen van sportiviteit en respect op en rond de voetbalvelden. Met 1,2 miljoen leden en miljoenen liefhebbers kunnen we samen het verschil maken.” aldus de KNVB. Alle scheidsrechters en assistent-scheidsrechters zijn inmiddels per brief benaderd over de hervatting van de competitie.
 
“We moeten ervoor zorgen dat voetbal een sport is waar we allemaal van genieten en plezier aan beleven, ongeacht het niveau. Bij winst en verlies. Met respect voor elkaar, de tegenstander, de vrijwilligers en iedereen die van voetbal houdt. We moeten samen voorkomen dat er nog iets vreselijks gebeurt”.

bron: http://www.knvb.nl/nieuws/26786/neem-ook-je-verantwoordelijkheid

Zonder respect geen voetbal

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com