najaarseizoen 2012 DFC meisjes MC1 :

28 januari 2013 2015x bekeken, 2 reacties »

Hallo voetbalvrienden

Hier even een kleine nabeschouwing van het najaarseizoen 2012 van de DFC meisjes MC1 :
De meiden begonnen goed om de eerste poule wedstrijd van het beker toernooi te winnen ,met een 8-0 overwinning versloeg het vv Arkel .
Het tweede duel was tegen aartsrivaal IFC die helaas terecht verloren met 1-0 ,jammer maar we zouden nog revanche kunne nemen in de competitie.

De competitie starten we direct tegen een andere concurrent het sterke GJS maar die bleken een ander team te hebben .we wonnen moeizaam met 0-2 .
Daarna winst op Theole,Heukelum,Peursem,Sleeuwijk stonden we gedeelde 1e met als concurrenten IFC en Hardinxveld .
Toen onze derby tegen EMMA daar was het team van vorig jaar door geschoven naar de B competitie .We speelde tegen een jonger team en wonnen daar ook moeizaam met 0-2.Na onze thuis wedstrijden te hebben gewonnen tegn Everstein en BZS lagen we nu echt op koers naar t kampioenschap .Ook speelde we ons 3e bekerduel tegen Be Ready en wonnen met 0-4
De laatste 3 duels gingen er echt om .Op dat moment gedeelde 1e met Hardinxveld op nr 2 IFC en nr 3 Sliedrecht.
Als eerste de topper tegen IFC we speelde weer uit en de vorige keer liep dat niet goed af 1-0 verlies .De meiden waren best zenuwachtig maar ook gedreven om te winnen die dag .Na een 1-0 ruststand wisten we ons terug te vechten in de wedstrijd en scoorde in de laatste seconde de winnende goal en met een verdiende 1-2 winst keerde we terug naar Dordrecht.
De op een na laatste stap was tegen Sliedrecht ,een beduchte tegenstander maar uiteindelijk stuurde we die terug naar huis met 0 punten, de klinkende 5-0 overwinning was een zeer goede generale voor de laatste beslissende wedstrijd tegen Hardinxveld .
De meiden waren gespannen en daar maakte Hveld gebruik van en scoorde in korte tijd 0-2 en ondanks dat we een stuk beter waren moesten we het onderspit delven en genoegen nemen met een gedeelde 1e plaats met Hardinxveld maar die hadden een positiever doelsaldo .Helaas maar met iets meer scherpte en geluk had het mogelijk geweest.
Over het gehele seizoen bekeken is de gehele begleiding Cees,Patrick M en Frank zeer tevreden over de resultaten ,het plezier en inzet zowel in de wedstrijden maar ook zeker op de trainingen
MEIDEN hou dit vol en we gaan er weer tegenaan in het volgende seizoen .
We spelen dan in de play-off poule voor het echte kampioensschap ,en kunnen we de strijd aangaan met : Sleeuwijk ,Vuren,MVV58 en wederom IFC en Hardinxveld .

KOM OP MEIDEN “””” CAN WE DO IT ……….YES WE CAN “”””

2 reacties

  1. CACHEE 1 februari 2013 om 16:19 -

    Hulde aan het team en zijn begeleiders……..Vooral de sportiviteiet vqn het begeleidingsteam waardeeer ik zeer……ik zou het niet kunnen!!!!

  2. cees rombout 9 februari 2013 om 21:50 -

    thanks voor de complimenten volgend seizoen gaan we weer ‘sportief’voor de prijzen

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com