Heupbreuk oud-international en clubicoon Jan Klijnjan

19 januari 2013 2639x bekeken, 1 reactie »

De voormalige sterspeler, en laatste international van DFC, Jan Klijnjan is afgelopen vrijdag twee keer hard ten val gekomen en heeft daarbij serieus lichamelijk ongemak opgelopen.

In eerste instantie werden er tijdens het onderzoek in het ziekenhuis zware kneuzingen geconstateerd en met die wetenschap is Jan vervolgens weer huiswaarts gegaan. Eenmaal thuisgekomen volgde helaas alsnog een telefoontje uit het ziekenhuis en werd hij dringend verzocht direct terug te komen, omdat er bij nadere inspectie van de foto’s toch een scheur in zijn heup was geconstateerd. Jan is dezelfde middag nog geopereerd.

Jan Klijnjan begon zijn loopbaan in 1963 bij DFC. Tussen 1968 en 1973 kwam hij uit voor Sparta en aansluitend speelde hij drie seizoenen in Frankrijk voor FC Sochaux-Montbéliard. Hij besloot zijn loopbaan in 1979 bij FC Dordrecht. Voor het Nederlands voetbalelftal speelde hij tussen 1967 en 1972 in totaal 11 wedstrijden waarin hij twee doelpunten maakte

1 reactie

 1. Jan van der Straaten 20 januari 2013 om 11:33 -

  Beste D.F.C.-ers,

  De heupoperatie is geslaagd. Er zijn drie pinnen geplaatst en röntgenfoto’s wijzen uit dat Jan al met revalideren mag beginnen.
  Jan is als volgt bereikbaar::

  1. Bezoeken: ASz Dordwijk, afdeling D2, kamer 14

  2. Per post:
  Albert Schweizerziekenhuis
  tav de heer Jan Klijnjan, afdeling D2, kamer 14
  Albert Schweizerplaats 25
  3318 AT Dordrecht

  3. Stuur een e-kaart via de website:
  http://www.asz.nl/bezoekers/ecard/

  Hij is blij met al die vele reacties tot nu toe.

  Jan van der Straaten

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com