DFC1 wint ook tweede wedstijd in 2013

26 januari 2013 3163x bekeken, 1 reactie »

Ondanks de winterse omstandigheden werd er vandaag gevoetbald door  DFC1.  Ipv competitie verplichtingen stond er vandaag een ontmoeting uit bij sc OMC op het programma in het kader van het kampioenschap van Dordrecht.

Het veld was enigszins wit geworden door de sneeuwval en dat maakte het veld toch een beetje lastig bespeelbaar. Het was  OMC die daar profijt uit trok en de voorsprong in de wedstrijd nam. Marvin Hooplot  zette dit snel recht door de gelijkmaker aan te tekenen. Het was Nick Stam die de roodwitte brigade op een voorsprong zette. Er werden geen kansen meer weggegeven en DFC  nam de regie in de wedstrijd over. Met 1-2 voorsprong werd de warme kleedkamer opgezocht.

In de tweede helft was het DFC die liet zien waarom zij de hoger spelende club waren . Door treffers van nogmaals Marvin Hooplot ( 2 x ) , Robin ramesar , Cliften Sewpersad en Merijn vd Groessen werd de score van 1-7 op het scorebord gezet.

De tweede zege na de winterstop en dit moet zeker vertrouwen geven voor de mannen van trainer Robert mohan. Een vertrouwen die een goed tweede seizoens helft moet garanderen.

De beelden van deze middag werden aangeleverd door onze archivaris Arie Heijstek.

 

 

1 reactie

  1. Fred van Dongen 26 januari 2013 om 23:56 -

    Hulde DFC 1 en hulde Arno voor de snelle berichtgeving!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com