Geslaagd trainingskamp DFC Selectie

10 januari 2013 2221x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Geslaagd trainingskamp DFC Selectie

Afgelopen weekend is de DFC selectie op trainingskamp geweest. Dit jaar waren zij te gast in het schitterende Hotel Jagershorst te Leende, waar zij bij aankomst hartelijk werden ontvangen door de manager.

Leider Cees vertelt: “Na een goede training op het kunstgras-complex van v.v. Valkenswaard zijn wij een sportmaaltijd gaan eten in het hotel. Aansluitend daarop was er een sportquiz georganiseerd die uiteindelijk als winnaars Marco en ‘Beussie’ kende. De troostprijs, die hier misschien niet nader beschreven moet worden, was voor Hansie-Hansie (v.d. Berg). Uiteraard hebben we er verder nog gezamenlijk een gezellige avond van gemaakt met 1 of 2 of ? consumpties…;)”.

Volgens Cees zat de volgende morgen iedereen weer fris aan ontbijt! Met uitzondering dan van de kamer van de 2 winnaars; die daarom dan ook de taak kregen om later die dag de gehele selectie te bedienen tijdens de lunch. Op zaterdag is er flink aandacht besteed aan teambuilding: op het programma stonden activiteiten gepland in de Brabantse bossen met onder andere een GPS voettocht en een hindernisbaan. Bij terugkeer in het hotel kon er nog even van de fitness faciliteiten gebruik gemaakt worden en was er gelegenheid om te herstellen in het zwembad of de sauna.

Na een heerlijk diner (“het was echt top”) kon men zich, traditiegetrouw, opmaken voor ’t avondje stappen. Niet in Leende, maar in het nabij gelegen Eindhoven! Zoals verwacht werd het een erg leuke en gezellige avond.

Op zondagmorgen zat nu wel iedereen (fit en) op tijd aan het ontbijt!! Nadat de kamers weer netjes op orde waren gemaakt was het helaas weer tijd voor de terugreis richting Dordrecht. Al met al was het, met en voor elkaar, een heel erg leuk en bijzonder geslaagd trainingskamp.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com