Aanstaande zaterdag vanaf 14:00 uur gelegenheid om samen te komen en te praten over de ontstane situatie en over zinloos geweld

5 december 2012 1425x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Aanstaande zaterdag vanaf 14:00 uur gelegenheid om samen te komen en te praten over de ontstane situatie en over zinloos geweld

In aansluiting op het vorige bericht omtrent het niet laten doorgaan van de wedstrijden in het amateurvoetbal voor het komend weekend, willen wij u laten weten dat ons clubgebouw aanstaande zaterdag vanaf 14:00 uur geopend is. Hiermee willen wij gelegenheid bieden om met elkaar te praten over wat er zich de afgelopen tijd op de sportvelden (maar ook daarbuiten) heeft afgespeeld en na te denken over oplossingen.

De KNVB wil met haar actie een moment van bezinning creëren. Laten we daaraan gehoor geven en ook eens goed over ons eigen gedrag als speler, leider of supporter nadenken. Uiteraard is voetbal emotie, maar dat mag ook dan geen enkele aanleiding zijn om (met of zonder ziektes) te gaan schelden of om dit in bedreigingen of fysiek geweld richting tegenstanders, scheids- en grensrechters te laten omslaan.

Laten we in ieder geval met elkaar afspreken dat hetgeen dat er nu helaas gebeurd is volkomen onacceptabel is; Dat dit nooit meer mag gebeuren! En dat wanneer je het hier niet mee eens bent, je niet bij onze vereniging thuis hoort en ongewenst bent.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com