Uitslag Kerstdrive 21 december 2012

21 december 2012 2027x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Uitslag Kerstdrive 21 december 2012

Afgelopen vrijdag was er wederom een klaverjasvond die geheel in het teken stond van de Kerst. We hadden een extra oproep gedaan om het uitloten te voorkomen. Daarin zijn wij volledig geslaagd. Het leverde 2 aanmeldingen op waardoor wij met 8 tafels van start konden gaan. Dit aantal hadden wij nog niet eerder bereikt (overigens zijn deze personen wederom van harte welkom op onze eerst volgende klaverjasavond in 2013).

De prijzen stonden ook centraal aan de Kerst. Zo ging een ieder met een Kerstster, beschikbaar gesteld door Stam Hoveniers en/of een Kerststol of vleesprijs naar huis van onze bekende Keurslager Martin van Wijngaarden. Verder had Martin een voor een voorgegaarde Kalkoen, gevuld met gehakt als hoofdprijs voor de loterij ter beschikbaar gesteld. Beide SPONSOREN, hartelijke dank !!

Ook hadden wij deze avond de Kerstman (Peter Geijp) gestrikt om de prijzen van het klaverjassen uit te reiken. Echter werden eerst Hennie Voetee, Bardienstmedewerker, Ton Vos  controleur op de punten en de totalen en niet te vergeten Jan Schuurman, welke zijn bakkerskunsten weer duidelijk aanwezig waren in het zonnetje gezet door de Kerstman. Zij werden  verrast met een Kip en een doos Mon Cherri chocolade.

Onderstaand de eerste 5 deelnemers welke een keuze konden maken uit: Kalkoendijen, Gourmerschaal, rollade, Kip, Kippenpoten, Grillworst of Kerststol.

1e prijs Pleun van Gelderen  5353 punten

2e prijs Jan Breet                    5227 punten

3e prijs Ton de Bruin              5186 punten

4e prijs  Rens Vuik                   5154 punten

5e prijs Toni van Son              5115 punten

Volgende klaverjas: vrijdag, 18 januari a.s. Inschrijven via Jan Breet j.breet94@chello.nl of per telefoon: 06-22241814.

Kantine open vanaf 19:30 uur Aanvang kaarten: 20:00 uur

De organisatie wenst u allen een gezond en voorspoedig 2013

Tot volgend jaar

Namens de organistie,

Peter Geijp, Ton Vos, Ruud Hendriks, Peter Louwman, Fred Eland en Jan Breet
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com