Nieuwjaarsreceptie 2013

27 december 2012 2852x bekeken, 1 reactie »

Graag nodigen wij u uit voor onze nieuwjaarsreceptie op zaterdag 5 januari 2013. Samen met een ieder die DFC een warm hart toedraagt willen wij met u proosten op een nieuw sportief en gezellig jaar. De nieuwjaarsreceptie begint om 17.00 uur.

Voorafgaand aan de receptie wordt er, zoals gebruikelijk, een voorwedstrijd gespeeld. Deze keer zal DFC B1 tegen een team van DFC veteranen/ouders aantreden voor de ‘traditional’. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur.

De kantine zal deze dag vanaf 14.00 uur geopend zijn. Voor de muzikale omlijsting van dit alles is DJ-Tommie aanwezig. Hij zal zeker in het 1e deel van de nieuwjaarsreceptie zijn muziek aanpassen aan “receptie-niveau”.1 reactie

  1. Cees van woerkom 2 januari 2013 om 22:48 -

    Langs deze onpersoonlijke manier willen wij namens selectie DFC iedereen een gezond en sportief 2013 toe wensen
    Wij kunnen helaas niet op receptie aanwezig zijn aangezien deze gelijk met ons trainingsweekend gepland is
    Namens spelers,begeleiding DFC 1 en 2
    Cees van Woerkom

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com