Mini-Pupillen blijven winnen!

3 december 2012 2103x bekeken, 2 reacties »

Afgelopen zaterdag hebben onze DFC mini-pupillen uit een wedstrijd gespeeld tegen V.V. Wieldrecht. Door de volwassen manier van voetballen en breed houden kwamen de mini-pupillen al snel op voorsprong. Alle kids waren super gemotiveerd om te winnen en speelden allen een grote rol in de overwinning. Na 30 minuten (einde v.d. wedstrijd) was de eindstand verdiend 2-9 voor DFC. Met nog 1 wedstrijd te gaan in 2012 lijkt het erop dat DFC mini-pupillen ook als kampioen zal overwinteren.

Ons team: Bayram, Ebubekir, Enzo, Musab, Ihsaan, Daylaina, Rui, Cayden

A.s. zaterdag 08 december om 11:30 uur spelen wij onze laatste wedstrijd van 2012 thuis tegen Rijsoord. Wij nodigen iedereen van harte uit om eens te komen kijken (en aanmoedigen) hoe onze kleinste DFC spelers het doen.


2 reacties

  1. arie heijstek archivaris dfc 4 december 2012 om 00:07 -

    Leuke foto van deze mini-pupillen. Alleen jammer dat de archivaris nooit foto’s voor het DFC archief krijgt! Volgend jaar verschijnt het DFC 130 jaar boek, zonder aktuele foto’s van onze mini pupillen ??

    apheijstek@home.nl

  2. Nigar Seme 14 december 2012 om 22:21 -

    Wat jammer zeg, terwijl ze het ook verdienen om in het boek te verschijnen. Hopelijk dat het wel opgelost word, en dat we ook de mini-pupillen in kunnen zien…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com