Hard werken levert DFC 3 de winst op

1 december 2012 1387x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hard werken levert DFC 3 de winst op

Op deze ijskoude zaterdag speelde DFC 3 tegen Groot Ammers, waar we uit met 3-0 klop hadden gekregen. Ook nu hadden we een kleine selectie vanwege langdurige blessures en ziekte, maar ook door mensen die wegbleven zonder enig bericht.

De wedstrijd begon en Groot Ammers kreeg al snel een aantal kansen die door Steven vakkundig werden gestopt. De tegenstander was beter maar daar zette het Derde een enorme werklust tegenover! Na zo’n 35 minuten veroverde Maurice, na goed doorzetten, de bal en ronde deze keurig af. Met een 1-0 voorsprong gingen we de rust in. De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld. Een beter Ammers en een hard knokkend DFC. Na wat tactische omzettingen van de trainer kwam het derde, vlak voor tijd zelfs op 2-0 door Peter (SpartaPiet).

Al met al een wedstrijd waarin DFC 3 heeft laten zien dat er zonder praten en voor elke meter vechten, goede resultaten geboekt kunnen worden.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com