Geen amateurvoetbal dit weekend

4 december 2012 1889x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Geen amateurvoetbal dit weekend

Vanmiddag is door de KNVB besloten dat er geen amateurvoetbal is dit weekend. Betaaldvoetbal wedstrijden zullen wel doorgang vinden, maar daarbij zal op gepaste wijze aandacht worden besteed aan het overlijden van de assistent scheidsrechter Richard Nieuwenhuizen van SC Buitenboys. “We geven hiermee een signaal af en creëren een moment van bezinning”.

De beslissing zal later vanmiddag worden toegelicht in een persbijeenkomst door voorzitter amateurvoetbal Bernard Fransen en directeur Anton Binnenmars, die vanochtend zelf bij de vereniging Buitenboys zijn langs geweest en ook met hen de hierboven genoemde acties hebben afgestemd.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com