Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC E1 verslaat herfstkampioen GSC
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC E1 verslaat herfstkampioen GSC

14 december 2012 1972x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC E1 verslaat herfstkampioen GSC

verslag van GSC E1 – DFC E1 op donderdag 13 december 2012.

Op het hoofdveld van GSC trappen we om 18.30u af tegen de kampioen van deze competitie: GSC. Omdat het onzeker was of Nick fit zou zijn hebben we Angelo (E2) gevraagd om ons te komen helpen. GSC begint sterk en speelt goed samen. Wij beginnen echter goed georganiseerd en we houden GSC ver van het doel. Op rechts delen we een tweetal speldeprikjes uit: tweemaal gaat de snelle Colin diep, maar de verdediger van GSC kan hem van een goede voorzet weerhouden. Verdedigend moeten we blijven opletten en Angelo en Jayleeson moeten een paar keer ingrijpen. Luca neemt langzaam bezit van het middenveld. Nick is telkens als diepste man aanspeelbaar.Yassine zet steeds op de goede momenten druk op de verdedigers. Wat wordt er goed en geduldig gevoetbald! GSC zoekt de openingen; DFC loert op het juiste moment en dat volgt als Nick op het middenveld zich knap vrijspeelt en de diepe bal tussen de 2 verdedigers van GSC door speelt. Colin gaat diep, laat zijn tegenstander achter zich en de keeper kansloos: 0-1.

GSC trapt af en dringt weer aan, maar we blijven georganiseerd spelen en geven weinig  weg. Dan wordt Yassine op rechts weggestuurd, maar hij weet deze kans niet te verzilveren. Een uittrap van Angelo komt rond de middenlijn bij Yassine; hij controleert de bal en wint het volgende duel van zijn tegenstander. Nick roept en Yassine kan de bal direct overspelen: BAM, 0-2. Vandaag zijn de rollen omgedraaid: onze tegenstander probeert het spel te maken en wij schieten de ballen er schitterend in en waar wij in de voorgaande wedstrijden wegzakten in de laatste 10 minuten blijven we vandaag fier overeind.

De tweede helft begint en GSC wil toch wel laten zien dat zij de kampioenen zijn. We worden ver achteruit gedrongen en omdat Stijn te ver naar voren speelt krijgen ze ook teveel ruimte. Nick laat exhter zien dat de keeperstraining van Jasper vruchten afwerpt: met enkele geweldige reddingen weet hij ‘zekere’ doelpunten uit zijn doel te ronselen! Toch weet GSC de aansluitingstreffer te maken en lijkt de wedstrijd weer open. Het is het sein voor de DFCers om zich weer te organiseren en met goed overspel wordt de aanval gezocht. Jayleeson sluipt stiekum mee naar voren en als de gelegenheid zich voor doet knalt hij van afstand de 1-3 achter de verbouwereerde doelman van GSC.

Het spel golft nu op en neer: GSC op zoek naar een nieuwe aansluitingstreffer en DFC op zoek naar de 1-4 en dat laatste lukt: weer een aanval over rechts en nu is het Angelo die de bal op de volledig vrij staande Dylan speelt en die heeft hem voor het intikken. Toch hebben we weer een zwak moment: direct vanaf de aftrap lopen 2 GSCers in een bijna rechte lijn naar ons doel: 2-4. Het is gelukkig van korte duur: op rechts dwingen we een corner af, die wordt kort genomen en we krijgen een 2e corner. Weer nemen we hem kort, maar na 3 snelle passes staat Jayleeson weer helemaal vrij en weer haalt hij vernietigend uit: 2-5.

In wat de feestwedstrijd van GSC moest worden liet DFC E1 echt alles zien wat ze kunnen: jongens, jullie hebben echt een hele goede prestatie neergezet tegen de beste ploeg van deze competitie!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com