Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC E1 houdt runner-up Heerjansdam in bedwang
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC E1 houdt runner-up Heerjansdam in bedwang

15 december 2012 1994x bekeken, 1 reactie »

Verslag van DFC E1 – Heerjansdam E1 op zaterdag 15 december 2012.

Na de prima wedstrijd van afgelopen donderdag mogen we vandaag de laatste wedstrijd spelen tegen nummer 2 Heerjansdam. Direct na aftrap neemt Heerjansdam het initiatief, maar DFC houdt goed positie en Heerjansdam is niet echt gevaarlijk. In balbezit spelen we helaas erg slordig en niet geconcentreerd. Luca is de hele tijd op zoek naar het middenveld. We zien hem overal, voorin, rechts, links, maar het middenveld is leeg. Jayleeson laat af en toe zien over een geweldig schot te beschikken: hij schiet de bal met regelmaat van achteruit het niemandsland in. Heerjansdam probeert wel gebruik te maken van ons onrustige spel, maar mist de nodige creativiteit en komt niet door onze verdediging heen.
Aan het eind van de 1e helft probeert DFC het initiatief te pakken en knap wordt Yassine vrij gespeeld en die schiet de bal in een mooie boog over de keeper heen. Ondanks het matige spel staan we 1-0 voor. Nadrukkelijk roept de coach om op te (blijven) letten!
Helaas, direct na de aftrap speelt de rechtshalf van Heerjansdam de bal naar het midden. Was het een schot? Was het een voorzet? We zullen het nooit weten, maar omdat niemand ingrijpt en de bal de juiste richting heeft valt deze zomaar bij de 2e paal binnen en is het weer gelijk.

De 2e helft gaan we onverdroten door met een overdosis zin, maar weinig finesse. Ballen stuiteren op het slechte veld van de voet, er wordt veel gepuntert en beide ploegen creëren weinig kansen. Wat vandaag beide ploegen wel lukt? Ballen in de sloot schieten. Liefst 6 keer mag Ronald gaan vissen. Pas aan het einde van de tweede helft komt er iets van het spel van afgelopen donderdag terug en weten we Heerjansdam even op eigen helft vast te zetten. Efe mist helaas een hele grote kans en tot 3 maal weten we de vrije man niet goed in te spelen waardoor de kans verloren gaat.

Nog iets positiefs? Jawel. Waar de spelers van DFC E1 in eerdere wedstrijden zichzelf voorbij liepen door de winnende treffer te willen forceren bleven ze nu verdedigend geconcentreerd in hun positie, waarmee ze toch enigszins gemakkelijk een punt uit de wedstrijd haalden. Nu mogen ze eerst genieten van de welverdiende rust. Fijne feestdagen allemaal!

1 reactie

  1. Nick 23 december 2012 om 15:48 -

    De goal van de tegen partij was pure geluk hij stuiterden over Angelo ’s been heen.
    nog fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar.

    van Nick

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com