DFC E1: goede 2e helft niet voldoende voor overwinning

1 december 2012 2555x bekeken, 1 reactie »
DFC E1: goede 2e helft niet voldoende voor overwinning

zaterdag 1 december 2012

Om 8.30u trappen we af voor een oefenwedstrijd in en tegen Dubbeldam E2. We kennen het team van voorgaande seizoenen en we verwachten weer een leuke wedstrijd.
Omdat Dubbeldam wat feller begint krijgen zij de eerste kansen. Gelukkig schieten ze in vrijstaande positie tegen de paal en gaat de volgende voorlangs. Daarna zijn wij aan de beurt: met twee prachtige aanvallen over 5 en 4 schijven wordt Colin twee keer diep gestuurd. De eerste keer schiet hij gehaast, met buiten kant voet, behoorlijk ver naast. De tweede keer doet hij het met binnenkant voet en gaat de bal rakelings langs het doel. Toch is het Dubbeldam die als eerste het net weet  te vinden: een goede combinatie op links; niet fel genoeg verdedigen,  en de bal gaat bij Nick in de verre hoek. We hebben voor rust nog diverse kansen, maar zijn in de afronding te gehaast.

De tweede helft is nog maar koud begonnen of Nick heeft zijn schutterscapaciteiten al weer getoond. Op aangeven van Colin schiet hij de bal over de keeper: 1-1. De eerste tien minuten zijn duidelijk voor DFC, maar daarna is het Dubbeldam dat aandringt. In tegenstelling tot de vorige wedstrijden staan we nu echter veel beter en wat voorbij de verdediging komt wordt door Stijn uit het doel gehouden. Bij een corner hebben we echter geluk dat de bal naast het doel wordt gekopt. Toch weet Dubbeldam te scoren: Colin verliest de bal op het middenveld en kan zijn tegenstander niet meer achterhalen. Het schot wordt via Jayleeson van richting veranderd waarna Stijn niet meer kan verhinderen dat de bal in het net belandt.

1 reactie

  1. arie heijstek archivaris dfc 8 december 2012 om 14:37 -

    Foto’s op de DFC site zijn natuurlijk welkom, maar na verloop van tijd zijn ze “weg”!
    Het DFC archief heeft ook deze foto’s nodig. Dus graag in de toekomst altijd een cc apheijstek@home.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com