D.F.C.-1 boekt belangrijke overwinning

1 december 2012 2427x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor D.F.C.-1 boekt belangrijke overwinning

Voor de wedstrijd was D.F.C. de hekkensluiter van de 2e klasse F en vriend en vijand zijn het er over eens dat D.F.C. daar niet thuis hoort. Van begin af aan knokten de rood-witten voor iedere meter en dat leverde een aantal kansen op, waarvan Bart Vosselman er een voor rust verzilverde. Na rust ging D.F.C. door en Marvin Hooplot en opnieuw Bart vergrootten de voorsprong naar 3 – 0. De overwinning was hard nodig. Rijswijkse Boys neemt de rode lantaarn over en D.F.C. vindt weer de aansluiting. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop uit tegen Hardinxveld. Met dezelfde inzet van vanmiddag moet daar ook iets te halen zijn.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com