Zaterdag 24 november barst het carnaval weer los bij DFC.

13 november 2012 2308x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag 24 november barst het carnaval weer los bij DFC.

affiche-installatie-krommediek-2012-site

Op zaterdag 24 November barst het carnaval bij DFC weer los. Carnavalsgilde Nar Veure is er helemaal klaar voor. De sportzaal van DFC zal omgetoverd zijn in een leutpaleis genaamd de Nar Veure burcht. Prins Krommediek met zijn Opper, Hofdames en de Raad van Elf worden die avond bekend gemaakt en worden geïnstalleerd door stadsprins Krabbejanus de XXX Rinie Boon van de Merwekrabbers. Dit alles zal in het teken staan van het carnavalsmotto “Nar Veure heeft de Flower Power”.

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door een welbekende feestzanger. Daarbij geven een keur aan muziekkapellen een wervelend optreden. Hofkapel Bar Gebeure, De Merweboertjes, Rataplan, Quiznix, en The Rolling Tones kunt u o.a. live aanschouwen. Kortom een avondvullend programma, de zaal is om 20:30 uur open en het feest begint om 21:00 uur.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com